Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, proste, poprostu pycha.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1809
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14440
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19532
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1809
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14440
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19532
Składniki
Mieso pokroic w kostke i podsmazyc na 1-2 lyczece masla. Pozostale warzywa pokroic wedlug upodobania, w kostke albo w plastry. Gdy podsmazymy mieso, dodac pokrojonego w krazki pora. Na gorna czesc woka dodajemy marchewke i selera. Dusimy okolo 5 Minut na srednim ogniu.
Marchewke dodajemy na dolna czesc woka. Na gornej dusimy kolejne 5-10 minut papryke.
Z selerem robimy to samo co z marchewka powyzej. Na gore dodajemy brokula. Dusimy kolejne 5-10 Minut.
Papryke dodajemy do dolnej czesci. Na gorna dodajemy brokula, pieczarki, cukinie i dusimy kolejne 5-10 Minut.
Nastepnie dodajemy do dolnej czesci mleko kokosowe i dusimy kolejne 15 Minut.
Warzywa z gornej czesci przekladamy do dolnej. Dodajemy kielki i bambusa i dusimy kolejne 10-15 Minut. Nastepnie dodajemy okolo 200 ml wody i opakowanie makaronu chinskiego i dusimy do momentu, az makaron bedzie dobry. Doprawiamy do smaku sola,pieprzem ewentualnie slodka papryka. Smacznego !