Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, proste, poprostu pycha.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13113
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2488
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3631
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4540
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13113
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2488
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3631
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4540
Składniki
Mieso pokroic w kostke i podsmazyc na 1-2 lyczece masla. Pozostale warzywa pokroic wedlug upodobania, w kostke albo w plastry. Gdy podsmazymy mieso, dodac pokrojonego w krazki pora. Na gorna czesc woka dodajemy marchewke i selera. Dusimy okolo 5 Minut na srednim ogniu.
Marchewke dodajemy na dolna czesc woka. Na gornej dusimy kolejne 5-10 minut papryke.
Z selerem robimy to samo co z marchewka powyzej. Na gore dodajemy brokula. Dusimy kolejne 5-10 Minut.
Papryke dodajemy do dolnej czesci. Na gorna dodajemy brokula, pieczarki, cukinie i dusimy kolejne 5-10 Minut.
Nastepnie dodajemy do dolnej czesci mleko kokosowe i dusimy kolejne 15 Minut.
Warzywa z gornej czesci przekladamy do dolnej. Dodajemy kielki i bambusa i dusimy kolejne 10-15 Minut. Nastepnie dodajemy okolo 200 ml wody i opakowanie makaronu chinskiego i dusimy do momentu, az makaron bedzie dobry. Doprawiamy do smaku sola,pieprzem ewentualnie slodka papryka. Smacznego !