Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wątróbka drobiowa z jabłkami"
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424713
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10605
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336910
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4696
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424713
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10605
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336910
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4696
Składniki
Wątróbki umyj, osusz. Zalej mlekiem i odstaw na godzinę. Obrane cebule pokrój w grube plastry i obsmaż na oleju. Podsmaż lekko cząstki jabłka.
Wątróbkę osusz, obtaczaj w mące, smaż. Odciśnij na papierowym ręczniku, posyp solą i pieprzem. Wszystkie nabij naprzemiennie na patyczki do szaszłyków.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień