Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wątróbka drobiowa z jabłkami"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 762
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1402
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 762
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1402
Składniki
Wątróbki umyj, osusz. Zalej mlekiem i odstaw na godzinę. Obrane cebule pokrój w grube plastry i obsmaż na oleju. Podsmaż lekko cząstki jabłka.
Wątróbkę osusz, obtaczaj w mące, smaż. Odciśnij na papierowym ręczniku, posyp solą i pieprzem. Wszystkie nabij naprzemiennie na patyczki do szaszłyków.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień