Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wątróbka drobiowa z jabłkami"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117251
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8078
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3030
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1711
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1359
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117251
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8078
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3030
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1711
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1359
Składniki
Wątróbki umyj, osusz. Zalej mlekiem i odstaw na godzinę. Obrane cebule pokrój w grube plastry i obsmaż na oleju. Podsmaż lekko cząstki jabłka.
Wątróbkę osusz, obtaczaj w mące, smaż. Odciśnij na papierowym ręczniku, posyp solą i pieprzem. Wszystkie nabij naprzemiennie na patyczki do szaszłyków.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień