Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wątróbka drobiowa z jabłkami"
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11962
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 131
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8749
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155441
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1183
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11962
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 131
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8749
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155441
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1183
Składniki
Wątróbki umyj, osusz. Zalej mlekiem i odstaw na godzinę. Obrane cebule pokrój w grube plastry i obsmaż na oleju. Podsmaż lekko cząstki jabłka.
Wątróbkę osusz, obtaczaj w mące, smaż. Odciśnij na papierowym ręczniku, posyp solą i pieprzem. Wszystkie nabij naprzemiennie na patyczki do szaszłyków.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień