Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wątróbka drobiowa z jabłkami"
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 156
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13321
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 156
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13321
Składniki
Wątróbki umyj, osusz. Zalej mlekiem i odstaw na godzinę. Obrane cebule pokrój w grube plastry i obsmaż na oleju. Podsmaż lekko cząstki jabłka.
Wątróbkę osusz, obtaczaj w mące, smaż. Odciśnij na papierowym ręczniku, posyp solą i pieprzem. Wszystkie nabij naprzemiennie na patyczki do szaszłyków.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień