Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla nie lubiących podrobów
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2382
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4504
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1538
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 455
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2382
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4504
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1538
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 455
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka podsmażyć na niewielkiej ilości oleju.
Dodać oczyszczone pokrojone w plasterki pieczarki.
Na podsmażone pieczarki położyć oczyszczoną wątróbkę, zalać śmietaną, dać pieprz i sól.Przykryć pokrywką , dusić ok 10 min.