Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla nie lubiących podrobów
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 989
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2887
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 989
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2887
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka podsmażyć na niewielkiej ilości oleju.
Dodać oczyszczone pokrojone w plasterki pieczarki.
Na podsmażone pieczarki położyć oczyszczoną wątróbkę, zalać śmietaną, dać pieprz i sól.Przykryć pokrywką , dusić ok 10 min.