Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wątróbka w różowym sosie"
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 147
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3841
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 270
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 396
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 147
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3841
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 270
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 396
Składniki
Cebulę pokrój w plastry, wątróbkę w kostkę. Na rozgrzanym oleju podsmaż cebulę, zdejmij ją na talerz. Na oleju podsmaż ze wszystkich stron wątróbkę.
Do rondelka wlej jogurt, dodaj słodką paprykę w proszku, mielony imbir, sok wiśniowy, śmietanę, musztardę i przyprawy. Gotuj kilka chwil. Dodaj do sosu wątróbkę, duś kilka chwil. Przypraw.
Ziemniaki umyj, ugotuj ze skórką na parze. Ostudź, przekrój i wydrąż. Miąższ z ziemniaków zmiksuj z masłem, śmietaną. Włóż je do szprycy papierowej tutki i wciśnij do ziemniaczanej skórki. Danie posyp tymiankiem.Źródło: Dobry Tydzień