Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wątróbka w różowym sosie"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 582
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 582
Składniki
Cebulę pokrój w plastry, wątróbkę w kostkę. Na rozgrzanym oleju podsmaż cebulę, zdejmij ją na talerz. Na oleju podsmaż ze wszystkich stron wątróbkę.
Do rondelka wlej jogurt, dodaj słodką paprykę w proszku, mielony imbir, sok wiśniowy, śmietanę, musztardę i przyprawy. Gotuj kilka chwil. Dodaj do sosu wątróbkę, duś kilka chwil. Przypraw.
Ziemniaki umyj, ugotuj ze skórką na parze. Ostudź, przekrój i wydrąż. Miąższ z ziemniaków zmiksuj z masłem, śmietaną. Włóż je do szprycy papierowej tutki i wciśnij do ziemniaczanej skórki. Danie posyp tymiankiem.Źródło: Dobry Tydzień