Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4638
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418217
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4638
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418217
Składniki
Oczyścić wątróbkę, osuszyć, smażyć na oleju ok 10 - 15 min.Po usmażeniu przełożyć na miseczkę a na tym samym oleju podsmażyć por. Po usmażeniu pora dodać wątróbkę, przyprawy, śliwki, sos sojowy i winko, dusić jeszcze kilka minut. Podawać z ryżem lub ziemniakami.