Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 67
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 307
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 67
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 307
Składniki
Oczyścić wątróbkę, osuszyć, smażyć na oleju ok 10 - 15 min.Po usmażeniu przełożyć na miseczkę a na tym samym oleju podsmażyć por. Po usmażeniu pora dodać wątróbkę, przyprawy, śliwki, sos sojowy i winko, dusić jeszcze kilka minut. Podawać z ryżem lub ziemniakami.