Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie ,proste , bardzo smaczne ,tanie
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2974
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 576
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3673
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 241
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 346
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2974
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 576
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3673
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 241
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 346
Składniki
Watrobke pluczemy i obtaczamy w mace. Wrzucamy na rozgrzany olej i smazymy az bedzie rumiana i chrupiaca z wierzchu. Cebule kroimy w kostke i dodajemy do watrobki.Nastepnie dodajemy sliwki pokrojone na polowki ,przyprawy , 2 lyzki wody i dusimy 5-10 min pod przykryciem . Na koniec dodajemy pietruszke . Podajemy z ziemniaczkami .