Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7935
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1238
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13707
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7935
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1238
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13707
Składniki
wątróbkę pokroić w mniejsze paski, zasmażyć na maśle, pod koniec smażenia posolić i popieprzyć,
Cebulę zeszklić na wolnym ogniu, pod koniec dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i pokrojone w kostkę pomidory, dodać wątróbkę, jeszcze raz posolić do smaku, pod koniec wszystko posypać posiekana pietruszka( ja daje dość duzo, ale to zależy od upodobań)
Podawać z puree ziemniaczanym lub z bułką:)