Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1263
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 647
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1366
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1263
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 647
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1366
Składniki
wątróbkę pokroić w mniejsze paski, zasmażyć na maśle, pod koniec smażenia posolić i popieprzyć,
Cebulę zeszklić na wolnym ogniu, pod koniec dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i pokrojone w kostkę pomidory, dodać wątróbkę, jeszcze raz posolić do smaku, pod koniec wszystko posypać posiekana pietruszka( ja daje dość duzo, ale to zależy od upodobań)
Podawać z puree ziemniaczanym lub z bułką:)