Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2621
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2621
Składniki
wątróbkę pokroić w mniejsze paski, zasmażyć na maśle, pod koniec smażenia posolić i popieprzyć,
Cebulę zeszklić na wolnym ogniu, pod koniec dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i pokrojone w kostkę pomidory, dodać wątróbkę, jeszcze raz posolić do smaku, pod koniec wszystko posypać posiekana pietruszka( ja daje dość duzo, ale to zależy od upodobań)
Podawać z puree ziemniaczanym lub z bułką:)