Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostra wieprzowina z ziołami, grzybami i jogurtem.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 453
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666397
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 171
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 777
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5858
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1017
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 453
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666397
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 171
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 777
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5858
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1017
Składniki
Pokroić wieprzowine na paski, dodać rozgnieciony czosnek i podsmarzyć na oleju aż się zarumieni. Dodać grzyby i przyprawy i smażyć aż grzyby staną się miekkie. Dodać zieloną paprykę pokrojoną w paski i jeszcze chwilę podsmażyć. Zdjąć z ognia i pomieszać z jogurtem. Podawać z ryżem