Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostra wieprzowina z ziołami, grzybami i jogurtem.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1601
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 579
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1601
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 579
Składniki
Pokroić wieprzowine na paski, dodać rozgnieciony czosnek i podsmarzyć na oleju aż się zarumieni. Dodać grzyby i przyprawy i smażyć aż grzyby staną się miekkie. Dodać zieloną paprykę pokrojoną w paski i jeszcze chwilę podsmażyć. Zdjąć z ognia i pomieszać z jogurtem. Podawać z ryżem