Do góry

Dania główne Przepis na:

Wieprzowina w jogurcie

Wieprzowina w jogurcie

Autor:

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 1003

Dodano:

Odsłon: 11243

Ostra wieprzowina z ziołami, grzybami i jogurtem.

Składniki

  • wieprzowina, 400 g
  • grzyby, 125 g
  • jogurt, 175 ml
  • zielona papryka, 1
  • czosnek, 1
  • kolendra
  • chili
  • olej
1-2 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Wieprzowina w jogurcie

Przygotowanie

  1. Pokroić wieprzowine na paski, dodać rozgnieciony czosnek i podsmarzyć na oleju aż się zarumieni. Dodać grzyby i przyprawy i smażyć aż grzyby staną się miekkie. Dodać zieloną paprykę pokrojoną w paski i jeszcze chwilę podsmażyć. Zdjąć z ognia i pomieszać z jogurtem. Podawać z ryżem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń