Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostra wieprzowina z ziołami, grzybami i jogurtem.
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11414
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 184
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11414
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 184
Składniki
Pokroić wieprzowine na paski, dodać rozgnieciony czosnek i podsmarzyć na oleju aż się zarumieni. Dodać grzyby i przyprawy i smażyć aż grzyby staną się miekkie. Dodać zieloną paprykę pokrojoną w paski i jeszcze chwilę podsmażyć. Zdjąć z ognia i pomieszać z jogurtem. Podawać z ryżem