Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostra wieprzowina z ziołami, grzybami i jogurtem.
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Pokroić wieprzowine na paski, dodać rozgnieciony czosnek i podsmarzyć na oleju aż się zarumieni. Dodać grzyby i przyprawy i smażyć aż grzyby staną się miekkie. Dodać zieloną paprykę pokrojoną w paski i jeszcze chwilę podsmażyć. Zdjąć z ognia i pomieszać z jogurtem. Podawać z ryżem