Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 266
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 85
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 124
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 266
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 85
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 124
Składniki
Oczyszczone mięso pokroić na kawałki i stłuc tłuczkiem ,nastepnie mieso podsmazyc na odrobinie oleju i przelozyc do garnka.Warzywa pokroic.Dodac je do garnka,w ktorym mamy mieso i zalac woda ok.1l.Papryczki chilli posiekac na drobne kawalki ,pozbywajac sie pestek i dolozyc do reszty .Dodac listek laurowy ,sol ,lyzke stolowa sosu sojowego i pieczarki.Calosc gotowac az mieso bedzie miekkie ,na koniec zaprawic maka.