Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki deserek składający się z twarogu z dodatkiem maku, śmietanki oraz pure...
Odsłon: 51
Dynia to wspaniałe warzywo, które możemy przygotować zarówno na słono jak i s...
Odsłon: 68
Wyjątkowe połączenie warzyw i owoców polanych sosem jogurtowo-majonezowym. So...
Odsłon: 137
Proponuję zamknąć trochę słońca w słoiki na zimę, a w nich marchewkę połączon...
Odsłon: 378
Przepis na lekką, zdrową i aromatyczną zupę z zielonych warzyw, którą przygot...
Odsłon: 1345
Lekki deserek składający się z twarogu z dodatkiem maku, śmietanki oraz pure...
Odsłon: 51
Dynia to wspaniałe warzywo, które możemy przygotować zarówno na słono jak i s...
Odsłon: 68
Wyjątkowe połączenie warzyw i owoców polanych sosem jogurtowo-majonezowym. So...
Odsłon: 137
Proponuję zamknąć trochę słońca w słoiki na zimę, a w nich marchewkę połączon...
Odsłon: 378
Przepis na lekką, zdrową i aromatyczną zupę z zielonych warzyw, którą przygot...
Odsłon: 1345
Składniki
Oczyszczone mięso pokroić na kawałki i stłuc tłuczkiem ,nastepnie mieso podsmazyc na odrobinie oleju i przelozyc do garnka.Warzywa pokroic.Dodac je do garnka,w ktorym mamy mieso i zalac woda ok.1l.Papryczki chilli posiekac na drobne kawalki ,pozbywajac sie pestek i dolozyc do reszty .Dodac listek laurowy ,sol ,lyzke stolowa sosu sojowego i pieczarki.Calosc gotowac az mieso bedzie miekkie ,na koniec zaprawic maka.