Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4924
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13337
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5822
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7481
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4924
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13337
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5822
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7481
Składniki
Oczyszczone mięso pokroić na kawałki i stłuc tłuczkiem ,nastepnie mieso podsmazyc na odrobinie oleju i przelozyc do garnka.Warzywa pokroic.Dodac je do garnka,w ktorym mamy mieso i zalac woda ok.1l.Papryczki chilli posiekac na drobne kawalki ,pozbywajac sie pestek i dolozyc do reszty .Dodac listek laurowy ,sol ,lyzke stolowa sosu sojowego i pieczarki.Calosc gotowac az mieso bedzie miekkie ,na koniec zaprawic maka.