Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17346
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 499
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 79
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 189
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 181
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17346
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 499
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 79
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 189
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 181
Składniki
Oczyszczone mięso pokroić na kawałki i stłuc tłuczkiem ,nastepnie mieso podsmazyc na odrobinie oleju i przelozyc do garnka.Warzywa pokroic.Dodac je do garnka,w ktorym mamy mieso i zalac woda ok.1l.Papryczki chilli posiekac na drobne kawalki ,pozbywajac sie pestek i dolozyc do reszty .Dodac listek laurowy ,sol ,lyzke stolowa sosu sojowego i pieczarki.Calosc gotowac az mieso bedzie miekkie ,na koniec zaprawic maka.