Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 121
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 252
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 121
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 252
Składniki
gotujemy kość z cebulą,(niech wrze przez około 15 min)następnie boczek kroimy na kawałki i smażymy dodajemy mąki i robimy zasmażkę tak aby była mocno zarumieniona,następnie wlewamy ją do garnka z ugotowaną kością i cebulą doprawiamy liściem laurowym zielem i pieprzem i gotujemy przez ok 10min chleb kroimy na miskę i zalewamy.smacznego