Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie świetne w porze lunchu lub kolacji. Doskonale komponuje się z ryżem, kaszą i surówkami.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2617
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2617
Składniki
Posypać mięso przyprawami do mięsa. Dodać bazylię, oregano ( doskonale sprawdza się również przyprawa z czosnkiem niedźwiedzim ) Poleca się pozostawić mięso z przyprawami w lodówce na jakiś czas.
Rozłożyć mięso na blachę. Układać na mięso pokrojone pieczarki, paprykę i ser. Doprawić do smaku przyprawami.
Piec ok 15-20 min. Można podawać z ryżem, kaszami i surówką. Smacznego!