Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie świetne w porze lunchu lub kolacji. Doskonale komponuje się z ryżem, kaszą i surówkami.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Posypać mięso przyprawami do mięsa. Dodać bazylię, oregano ( doskonale sprawdza się również przyprawa z czosnkiem niedźwiedzim ) Poleca się pozostawić mięso z przyprawami w lodówce na jakiś czas.
Rozłożyć mięso na blachę. Układać na mięso pokrojone pieczarki, paprykę i ser. Doprawić do smaku przyprawami.
Piec ok 15-20 min. Można podawać z ryżem, kaszami i surówką. Smacznego!