Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie świetne w porze lunchu lub kolacji. Doskonale komponuje się z ryżem, kaszą i surówkami.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1464
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1187
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1317
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 962
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1464
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1187
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1317
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 962
Składniki
Posypać mięso przyprawami do mięsa. Dodać bazylię, oregano ( doskonale sprawdza się również przyprawa z czosnkiem niedźwiedzim ) Poleca się pozostawić mięso z przyprawami w lodówce na jakiś czas.
Rozłożyć mięso na blachę. Układać na mięso pokrojone pieczarki, paprykę i ser. Doprawić do smaku przyprawami.
Piec ok 15-20 min. Można podawać z ryżem, kaszami i surówką. Smacznego!