Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś gotuję cudownie pyszną wieprzowinę. Te kotlety w piekarniku są super soczyste i pyszne. Dzięki cebuli wieprzowina nie wysycha od spodu, a pyszne pikle nadają jej pikantny smak. Uwierz mi, okazuje się niesamowicie smaczny. Koniecznie spróbuj ugotować takie mięso dla swojej rodziny, na pewno to docenią.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Schab pokroić w plastry o grubości ok. 1 cm, mięso pokroić. Dodaj sól i pieprz. Połącz majonez i musztardę francuską. Pokrój cienko 1 (jedną) cebulę. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Ułożyć krążki cebulowe, na wierzchu mięso. Posmaruj mięso mieszanką majonezu i musztardy. Na wierzch pokroić cienko pokrojone ogórki kiszone i posypać serem. Piec przez 30 minut w 180 stopniach.
Smacznego!