Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekana ryba z warzywami"
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1304
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 121
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 53
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1304
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 121
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 53
Składniki
Piekarnik rozgrzej do tempe ratury 180°C. Wyszoruj, pokrój w cząstki ziemniaki, przypraw solą, polej oliwą z chilli, piecz godzinę. Dodaj do nich pokrojoną paprykę, tymianek, cebulę i czosnek, przypraw solą i pieprzem. Piecz 20 minut.
Rybę umyj, pokrój na kawałki, przypraw solą i pieprzem. Bułkę tartą połącz ze startym parmezanem, cheddarem, natką pietruszki i drobno zgniecionymi pistacjami. Przypraw i wymieszaj z odrobiną oleju.
Na rybie ułóż przygotowaną „kruszonkę”, lekko dociśnij. Na pieczonych warzywach układaj rybę, i zapiekaj 20 minut.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień