Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekana ryba z warzywami"
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 1102
Pyszne i aromatyczne pierniczki które zaskakują każdemu Ja piekę je od lat i...
Odsłon: 188
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 773
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 819
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 1102
Pyszne i aromatyczne pierniczki które zaskakują każdemu Ja piekę je od lat i...
Odsłon: 188
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 773
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 819
Składniki
Piekarnik rozgrzej do tempe ratury 180°C. Wyszoruj, pokrój w cząstki ziemniaki, przypraw solą, polej oliwą z chilli, piecz godzinę. Dodaj do nich pokrojoną paprykę, tymianek, cebulę i czosnek, przypraw solą i pieprzem. Piecz 20 minut.
Rybę umyj, pokrój na kawałki, przypraw solą i pieprzem. Bułkę tartą połącz ze startym parmezanem, cheddarem, natką pietruszki i drobno zgniecionymi pistacjami. Przypraw i wymieszaj z odrobiną oleju.
Na rybie ułóż przygotowaną „kruszonkę”, lekko dociśnij. Na pieczonych warzywach układaj rybę, i zapiekaj 20 minut.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień