Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekana ryba z warzywami"
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 216
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3068
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4026
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 816
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 216
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3068
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4026
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 816
Składniki
Piekarnik rozgrzej do tempe ratury 180°C. Wyszoruj, pokrój w cząstki ziemniaki, przypraw solą, polej oliwą z chilli, piecz godzinę. Dodaj do nich pokrojoną paprykę, tymianek, cebulę i czosnek, przypraw solą i pieprzem. Piecz 20 minut.
Rybę umyj, pokrój na kawałki, przypraw solą i pieprzem. Bułkę tartą połącz ze startym parmezanem, cheddarem, natką pietruszki i drobno zgniecionymi pistacjami. Przypraw i wymieszaj z odrobiną oleju.
Na rybie ułóż przygotowaną „kruszonkę”, lekko dociśnij. Na pieczonych warzywach układaj rybę, i zapiekaj 20 minut.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień