Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekana ryba z warzywami"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2344
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421533
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2099
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2344
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421533
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2099
Składniki
Piekarnik rozgrzej do tempe ratury 180°C. Wyszoruj, pokrój w cząstki ziemniaki, przypraw solą, polej oliwą z chilli, piecz godzinę. Dodaj do nich pokrojoną paprykę, tymianek, cebulę i czosnek, przypraw solą i pieprzem. Piecz 20 minut.
Rybę umyj, pokrój na kawałki, przypraw solą i pieprzem. Bułkę tartą połącz ze startym parmezanem, cheddarem, natką pietruszki i drobno zgniecionymi pistacjami. Przypraw i wymieszaj z odrobiną oleju.
Na rybie ułóż przygotowaną „kruszonkę”, lekko dociśnij. Na pieczonych warzywach układaj rybę, i zapiekaj 20 minut.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień