Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1644
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1644
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Składniki
skrz.posypac przyprawa i odlozyc do lodowki na pol.godz.koski rosolowe rospuscic wcieplej wodzie,dodac koncentrat isypki ryz.wszystko wymieszac.cebule pokroic w kostke i zeszklic na masli wlozyc do ryzu.calos przelozyc do naczynia zaroodpornego,na wierzch ulozyc skrzydelka.wlozyc do piekarnika i piec 1godz.posypac zielenina.