Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś pysznego dla karzdego :-)
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65038
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 113
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5762
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 226
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65038
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 113
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5762
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 226
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Pora podsmarz na margarynie, oprósz przez sitko mąką i zasmaż przez 2 minuty. Dodaj pomidorki, ziemniaki i kalfafiora, podgrzewaj, mieszając aż warzywa pokryja się zasmażką. Po 3 minutach oprósz papryką, wlej mleko. Mieszając, gotuj, ażpotrawa się zagęści. Wymieszaj z natką, dodaj nieco sera i jeszcze raz wymieszaj. Przypraw do smaku, przełóż do żaroodpornego naczynia, posyp resztą sera i zapiecz na złoty kolor.