Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś pysznego dla karzdego :-)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11822
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1293
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12468
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3401
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11822
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1293
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12468
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3401
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Pora podsmarz na margarynie, oprósz przez sitko mąką i zasmaż przez 2 minuty. Dodaj pomidorki, ziemniaki i kalfafiora, podgrzewaj, mieszając aż warzywa pokryja się zasmażką. Po 3 minutach oprósz papryką, wlej mleko. Mieszając, gotuj, ażpotrawa się zagęści. Wymieszaj z natką, dodaj nieco sera i jeszcze raz wymieszaj. Przypraw do smaku, przełóż do żaroodpornego naczynia, posyp resztą sera i zapiecz na złoty kolor.