Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zapiekanka mojego pomysłu :)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15225
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4653
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8973
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15225
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4653
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8973
Składniki
Ugotować makaron al dente. Pokroić parówki w plasterki cienkie, pomidory, papryke i cebule w kostke.Cebule i papryke podsmażyć troche na patelni. Makaron wymieszać z kilkoma łyżkami ketchupu.
Do naczynia żaroodpornego przełożyć połowę makaronu, następnie podsmażoną paprykę z cebulą, posypać solą i pieprzem, następnie parówki, pomidor, ketchup oraz pozostała część makaronu. Na wierzch wylać jogurt, jeszcze raz popieprzyć i posypać serem. Piec do rozpuszczenia sera ok. 20 min.