Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zapiekanka mojego pomysłu :)
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35991
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1307
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1791
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35991
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1307
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1791
        
        
                Składniki
Ugotować makaron al dente. Pokroić parówki w plasterki cienkie, pomidory, papryke i cebule w kostke.Cebule i papryke podsmażyć troche na patelni. Makaron wymieszać z kilkoma łyżkami ketchupu.
Do naczynia żaroodpornego przełożyć połowę makaronu, następnie podsmażoną paprykę z cebulą, posypać solą i pieprzem, następnie parówki, pomidor, ketchup oraz pozostała część makaronu. Na wierzch wylać jogurt, jeszcze raz popieprzyć i posypać serem. Piec do rozpuszczenia sera ok. 20 min.