Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zapiekanka mojego pomysłu :)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 57
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 584
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2016
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 57
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 584
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2016
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Składniki
Ugotować makaron al dente. Pokroić parówki w plasterki cienkie, pomidory, papryke i cebule w kostke.Cebule i papryke podsmażyć troche na patelni. Makaron wymieszać z kilkoma łyżkami ketchupu.
Do naczynia żaroodpornego przełożyć połowę makaronu, następnie podsmażoną paprykę z cebulą, posypać solą i pieprzem, następnie parówki, pomidor, ketchup oraz pozostała część makaronu. Na wierzch wylać jogurt, jeszcze raz popieprzyć i posypać serem. Piec do rozpuszczenia sera ok. 20 min.