Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i smaczne danie na ciepło i zimno według kuchni greckiej.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3802
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3819
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 391
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 736
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3802
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3819
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 391
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 736
Składniki
Cebulę zeszklic na oliwie,dwa pomidory (bez gniazd nasiennych) i jedną cukinię pokroic w kostkę dodac do mięsa,doprawic do smaku solą pieprzem i oregano,dobrze wyrobic.
pozostałą cukinię i pomidory pokroic w cienkie plastry,połowę ułożyc na blaszce lub naczyniu żaroodpornym,na to wyłożyc mięso i przykryc pozostałą cukinią i pomidorami.Blaszkę nakryc folią aluminiowa i piec około 45min.w temp.200st.następnie zdjąc folię i piec do zrumienienia warzyw