Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30998
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3674
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5313
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30998
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3674
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5313
Składniki
Pokroić cebulkę, pora w pół - krążki, jajka na twardo w kostkę. Dodać pieprz, sól, olej, wszystko wymieszać.
W misce zrobić zalewę; 2 surowe jajka - rozmieszać, kefir, połowa mąki, proszek do pieczenia, roztopione masło, wymieszać, druga połowa mąki, sól, cukier, wymieszać.
Do naczynie żaroodpornego wlać połowę zalewy, wsypać pokrojone składniki, zalać drugą połową zalewy.
Po wierzchu posypać ziarnami sezamu.
Piec w temperaturze 180 stopni przez 45 minut.