Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna warzywna zapiekanka. Połączenie smaku słodkich buraków i pikantnego chorizo.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1093
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4424
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 163
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20777
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 29313
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1093
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4424
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 163
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20777
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 29313
Składniki
Kroimy wszystkie składniki w plasterki. Układamy w naczyniu ziemniaki, i przyprawiamy przyprawą do ziemniaków. Później dajemy marchewkę, pietruszkę, cebulę, buraki. Przyprawiamy solą i pieprzem. Dajemy warstwę pasaty pomidorowej i układamy chorizo. Robimy takie 2 warstwy i na sama górę dajemy ziemniaki. Żeby fajnie się przyrumieniły.
Pieczemy w piekarniku przez około godzinę. W zależności od piekarnika.