Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424840
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424840
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Mieso podsmazamy, dodajemy zeszklona cebulke, czosnek i cała reszte oprocz groszku i puree ziemniaczanego
Gotujemy na wolnym ogniu okolo godzinki aby ladnie przeszly smaki. Wiadomo sol i pieprz. Na sam koniec na 5 minut dodajemy groszek
Wylewamy do brytfanki czy naczynia do zapiekania. studzimy, kladziemy na wierzch puree ziemniaczane ( rozkladaz puree jak jest cieple to łatwo sie rozsmaruje i mozna zrobic jakies wzorki) Gotową zapiekanke mozna trzymac w lodówce i przed przyjsciem gosci dajemy ja do piekarnika w zaleznosci od wielkosci na okolo godzine aby byla gorąca w temperaturze 150