Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2810
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421914
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2188
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2810
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421914
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2188
Składniki
Mieso podsmazamy, dodajemy zeszklona cebulke, czosnek i cała reszte oprocz groszku i puree ziemniaczanego
Gotujemy na wolnym ogniu okolo godzinki aby ladnie przeszly smaki. Wiadomo sol i pieprz. Na sam koniec na 5 minut dodajemy groszek
Wylewamy do brytfanki czy naczynia do zapiekania. studzimy, kladziemy na wierzch puree ziemniaczane ( rozkladaz puree jak jest cieple to łatwo sie rozsmaruje i mozna zrobic jakies wzorki) Gotową zapiekanke mozna trzymac w lodówce i przed przyjsciem gosci dajemy ja do piekarnika w zaleznosci od wielkosci na okolo godzine aby byla gorąca w temperaturze 150