Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zapiekanka z łososiem"
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35653
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 367
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 106
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 356
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9171
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35653
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 367
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 106
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 356
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9171
Składniki
Papryczkę chili posiekaj, dodaj sok i skórkę z połowy cytryny. Wymieszaj.
Filet z łososia potnij w kostkę, natrzyj solą, pieprzem i marynatą.
Posiekaną cebulę z czosnkiem zeszklij na oleju. Po chwili dorzuć pokrojone w kostkę ziemniaki i paprykę. Dosyp rozgnieciony w moździerzu pieprz i kmin.
Naczynie żaroodporne wysmaruj olejem i wyłóż liśćmi pora. Nałóż przygotowane warzywa i zamarynowanego łososia. Piecz danie pół godziny w 170°C.
<strong>Przepis nadesłała: Ewelina Pędzikowska</strong>Źródło: Kurier TV