Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu zapiekanka.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7770
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 261
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2887
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7770
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 261
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2887
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Składniki
Cebulkę kroimy na drobno i podsmażamy na maśle.Kiedy się zeszkli dodajemy czosnek oraz tuńczyka.Dokładnie mieszamy po czym zalewamy śmietanką,przyprawiamy i odstawiamy na mały ogień co jakiś czas mieszając.
Gotujemy makaron oraz ścieramy ser.W naczyniu żaroodpornym układamy warstwami zaczynając od makaronu,posypując kolejne warstwy startym serem.Pieczemy pod przykryciem ok.20 minut w tem.180.