Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu zapiekanka.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 463
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 800
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 463
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 800
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
Cebulkę kroimy na drobno i podsmażamy na maśle.Kiedy się zeszkli dodajemy czosnek oraz tuńczyka.Dokładnie mieszamy po czym zalewamy śmietanką,przyprawiamy i odstawiamy na mały ogień co jakiś czas mieszając.
Gotujemy makaron oraz ścieramy ser.W naczyniu żaroodpornym układamy warstwami zaczynając od makaronu,posypując kolejne warstwy startym serem.Pieczemy pod przykryciem ok.20 minut w tem.180.