Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu zapiekanka.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 728
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 728
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Cebulkę kroimy na drobno i podsmażamy na maśle.Kiedy się zeszkli dodajemy czosnek oraz tuńczyka.Dokładnie mieszamy po czym zalewamy śmietanką,przyprawiamy i odstawiamy na mały ogień co jakiś czas mieszając.
Gotujemy makaron oraz ścieramy ser.W naczyniu żaroodpornym układamy warstwami zaczynając od makaronu,posypując kolejne warstwy startym serem.Pieczemy pod przykryciem ok.20 minut w tem.180.