Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na obiadek i na kolację;))
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3642
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4559
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3642
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4559
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Składniki
1. Ziemniaki ugotować przygnieść przez praskę. Mięso mielone podsmażyć na niewielkiej ilości oleju, posypując solą, pieprzem, przyprawą do mielonego i czosnkiem przeciśniętym przez praskę.
. W naczyniu układamy połowę ziemniaków, na to połowę mięsa mielonego, następnie połowę cebuli pokrojonej w piórka, następnie połowę sera startego na dużych oczkach tarki. Z resztą składników postępujemy tak samo.
Zapiekamy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 30 minut. Można podać z ketchupem .SMACZNEGO!!!!