Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na obiadek i na kolację;))
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2389
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1560
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 469
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2389
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1560
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 469
Składniki
1. Ziemniaki ugotować przygnieść przez praskę. Mięso mielone podsmażyć na niewielkiej ilości oleju, posypując solą, pieprzem, przyprawą do mielonego i czosnkiem przeciśniętym przez praskę.
. W naczyniu układamy połowę ziemniaków, na to połowę mięsa mielonego, następnie połowę cebuli pokrojonej w piórka, następnie połowę sera startego na dużych oczkach tarki. Z resztą składników postępujemy tak samo.
Zapiekamy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 30 minut. Można podać z ketchupem .SMACZNEGO!!!!