Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekanka ziemniaczana z gruszkami i boczkiem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2639
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2639
Składniki
Obrane i ugotowane ziemniaki pokrój w plastry. Rozłóż je na dnie naczynia żaroodpornego wysmarowanego olejem. Na nich umieść plasterki obranej gruszki.
Zalej skła dniki śmietaną z osolonym jajkiem i serem. Na wierzchu rozłóż boczek.
Piecz kwadrans w temperaturze 200°C. Gotową posyp natką.Źródło: Kurier TV