Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zawijańce z sosem oliwkowym"
Na rozgrzanej oliwie obsmaż roladki. Przełóż do brytfanny i piecz w temperaturze 190°C przez około 15 minut. Przygotuj sos: obierz i posiekaj szalotki. Zeszklij je na maśle.
Zalej winem i gotuj, aż płyn zmniejszy objętość o połowę. Dopraw, zalej śmietaną, dodaj oliwki i kapary. Gotuj na wolnym ogniu 5 minut. Do sosu z oliwek dodaj resztę liści szałwii. Zalej roladki i od razu podawaj.Źródło: Na żywo
Sałatka z soczystymi i słodkimi owocami granatu
Odsłon: 3025
Boski duet...granat i czekolada:) Nie czekaj...zrób!!!
Odsłon: 4844
Jesień ma swoje plusy, chociażby takie że w sklepach pojawiają się owoce gran...
Odsłon: 614
Przepis dnia
Nastepne danie z kuchni Szweckiej,ja akurat to jadlam z miesa z sarny,ale swi...
Odsłon: 39791
Sałatka z soczystymi i słodkimi owocami granatu
Odsłon: 3025
Boski duet...granat i czekolada:) Nie czekaj...zrób!!!
Odsłon: 4844
Jesień ma swoje plusy, chociażby takie że w sklepach pojawiają się owoce gran...
Odsłon: 614
Przepis dnia
Nastepne danie z kuchni Szweckiej,ja akurat to jadlam z miesa z sarny,ale swi...
Odsłon: 39791
Składniki
Na rozgrzanej oliwie obsmaż roladki. Przełóż do brytfanny i piecz w temperaturze 190°C przez około 15 minut. Przygotuj sos: obierz i posiekaj szalotki. Zeszklij je na maśle.
Zalej winem i gotuj, aż płyn zmniejszy objętość o połowę. Dopraw, zalej śmietaną, dodaj oliwki i kapary. Gotuj na wolnym ogniu 5 minut. Do sosu z oliwek dodaj resztę liści szałwii. Zalej roladki i od razu podawaj.Źródło: Na żywo
Przepisy Dania główne
Dania główne
Marokański chleb, kotlet na grillu i sos miętowy
Dania główne
Maakouda
Dania główne
Roladki ze szparagami
Dania główne
Kotlet schabowy, młode ziemniaki i surówka z rzodkiewki.
Marokański chleb, kotlet na grillu i sos miętowy
Marokańskie smaki przeniesione do naszego ogrodu. Nieziemsko wyrazisty w smak...
Odsłon: 46
Maakouda
Takie placki ziemniaczane są typowym marokańskim jedzeniem ulicznym. My je pr...
Odsłon: 79