Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1113
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1114
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13117
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1113
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1114
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13117
Składniki
Cebulę posiekać i rozetrzeć z solą. Dodać pieprz, miód olej sezamowy i sos sojowy. Powstałą marynatą natrzeć żeberka odstawić na godzinę.Następnie żeberka ułożyć na blaszce do pieczenia i wstawić do piekarnika (piec w temp ok. 200 st. C przez ok godzinę. Co jakiś czas żeberka przewrócić. podlać wodą ( pół szklanki) i co jakiś czas polewać żeberka powstałym sosem.