Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki deserek składający się z twarogu z dodatkiem maku, śmietanki oraz pure...
Odsłon: 64
Dynia to wspaniałe warzywo, które możemy przygotować zarówno na słono jak i s...
Odsłon: 87
Wyjątkowe połączenie warzyw i owoców polanych sosem jogurtowo-majonezowym. So...
Odsłon: 148
Proponuję zamknąć trochę słońca w słoiki na zimę, a w nich marchewkę połączon...
Odsłon: 391
Przepis na lekką, zdrową i aromatyczną zupę z zielonych warzyw, którą przygot...
Odsłon: 1361
Lekki deserek składający się z twarogu z dodatkiem maku, śmietanki oraz pure...
Odsłon: 64
Dynia to wspaniałe warzywo, które możemy przygotować zarówno na słono jak i s...
Odsłon: 87
Wyjątkowe połączenie warzyw i owoców polanych sosem jogurtowo-majonezowym. So...
Odsłon: 148
Proponuję zamknąć trochę słońca w słoiki na zimę, a w nich marchewkę połączon...
Odsłon: 391
Przepis na lekką, zdrową i aromatyczną zupę z zielonych warzyw, którą przygot...
Odsłon: 1361
Składniki
Cebulę posiekać i rozetrzeć z solą. Dodać pieprz, miód olej sezamowy i sos sojowy. Powstałą marynatą natrzeć żeberka odstawić na godzinę.Następnie żeberka ułożyć na blaszce do pieczenia i wstawić do piekarnika (piec w temp ok. 200 st. C przez ok godzinę. Co jakiś czas żeberka przewrócić. podlać wodą ( pół szklanki) i co jakiś czas polewać żeberka powstałym sosem.