Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1245
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 573
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1347
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1245
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 573
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1347
Składniki
Cebulę posiekać i rozetrzeć z solą. Dodać pieprz, miód olej sezamowy i sos sojowy. Powstałą marynatą natrzeć żeberka odstawić na godzinę.Następnie żeberka ułożyć na blaszce do pieczenia i wstawić do piekarnika (piec w temp ok. 200 st. C przez ok godzinę. Co jakiś czas żeberka przewrócić. podlać wodą ( pół szklanki) i co jakiś czas polewać żeberka powstałym sosem.