Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7664
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2822
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7664
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2822
Składniki
Cebulę posiekać i rozetrzeć z solą. Dodać pieprz, miód olej sezamowy i sos sojowy. Powstałą marynatą natrzeć żeberka odstawić na godzinę.Następnie żeberka ułożyć na blaszce do pieczenia i wstawić do piekarnika (piec w temp ok. 200 st. C przez ok godzinę. Co jakiś czas żeberka przewrócić. podlać wodą ( pół szklanki) i co jakiś czas polewać żeberka powstałym sosem.