Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wysmienity smak...:)
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2101
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 167
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1110
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1193
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12047
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2101
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 167
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1110
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1193
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12047
Składniki
zeberka umyc i osuszyc.. posyp wszystkimi przyprawami... wlej do miski coca-cole, ketchup i miod... wymieszaj i uloz w marynacie zeberka wloz do lodowki na 20 min.. Sa 2 opcje..: 1) piec w piekarniku 180stopni C przez 5 godziny.. lub 2)przeloz wszystko do garnka i gotuj pod przykryciem przez godzine... potem odkryj i dosmazaj przez 35 min... ja uzylam tej 2 opcji.. i wyszly wysmienicie.. kazdemu smakowaly w domu:)