Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę dodane inne składniki a jak się smak zmienił. Proszę sprobować.
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 99
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 942
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 333
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 99
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 942
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 333
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, wymieszać z sosem sojowym, curry i imbirem.Żeberka umyć, osuszyć i natrzeć tą zaprawą, odstawić na godzinę w chłodne miejsce. Kapustę posiekać. Żeberka wyjąć z zaprawy, obrumienić na tłuszczu. Dodać zaprawę, bulion i kapustę. Dusić pod przykryciem 1/2 godz, dodać osączoną dynię, majeranek, przyprawić do smaku, zagotować. Podawać z dowolną surowką.