Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo prosty i szybki sposob na zeberka
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8085
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8085
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Składniki
zeberka dobrze jest zamarynoiwac dzien wczesniej polecam marynate do wieprzowiny . zeberka wkladamy do naczynia zaroodoprnego
cebule kroimy w piórka ogorki scieramy na tarce o duzych oczkach .
w naczyniu zaroodpornym ukladamy wrastwami zeberka na nie cebule i ogorki calosc podlewamy woda z e sloika z ogorkami i polewamy keczupem. Wstawiamy do piekarnika na okola 1.5 godz w tem 200 stopni