Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie aromatyczne danie :) Moje popisowe :)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30978
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3664
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5052
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30978
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3664
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5052
Składniki
Żeberka podzielone na części, warzywa oraz przyprawy gotuję ok 30-40 minut w posolonej wodzie
Wyjmuję żeberka z bulionu i studzę
Chili siekam, czosnek przeciskam przez praskę. Łączę wszystkie składniki marynaty. Otaczam w niej mięso i zostawiam czekając na gości (minimum 30 minut musi poleżeć) :):)
Piekę na grillu 5-8 minut do uzyskania złotego kolorku :) Ewentualnie w piekarniku w temp 180 stopni na oko:) do uzyskania złotego koloru :)
Smacznego :) Jako dodatek daję najczęściej bukiet warzyw sezonowych gotowanych na parze :)