Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie aromatyczne danie :) Moje popisowe :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 967
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 819
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12563
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 967
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 819
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12563
Składniki
Żeberka podzielone na części, warzywa oraz przyprawy gotuję ok 30-40 minut w posolonej wodzie
Wyjmuję żeberka z bulionu i studzę
Chili siekam, czosnek przeciskam przez praskę. Łączę wszystkie składniki marynaty. Otaczam w niej mięso i zostawiam czekając na gości (minimum 30 minut musi poleżeć) :):)
Piekę na grillu 5-8 minut do uzyskania złotego kolorku :) Ewentualnie w piekarniku w temp 180 stopni na oko:) do uzyskania złotego koloru :)
Smacznego :) Jako dodatek daję najczęściej bukiet warzyw sezonowych gotowanych na parze :)