Do góry

Dania główne Przepis na:

Żeberka w naczyniu żaroodpornym

Żeberka w naczyniu żaroodpornym

Autor:

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 175

Dodano:

Odsłon: 11184

:)

Składniki

1-2 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Żeberka umyj i pokroj w paski. Wrzuć do naczynia dadaj przyprawy tyle ile uważasz, ja zrobiłam na ostro. Dodaj 2 łyżki oliwy miodu i wszystko razem wymieszaj. Wstaw to piekarnika na 200'c i piecz aż bedą miękkie (okolo1h). Po pół godz dodaj cebule pokrojona w pół plastry. Co jakiś czas przemieszaj.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń