Do góry

Dania główne Przepis na:

Żeberka w naczyniu żaroodpornym

Żeberka w naczyniu żaroodpornym

Autor:

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 212

Dodano:

Odsłon: 21005

:)

Składniki

  • 1/2 żeberek
  • 2 łyżki miodu
  • jedna duża cebula
  • Oliwa z oliwek 2 lyzki
  • papryka w proszku ostra, sól, pieprz, czosnek, natka pietruszki.
1-2 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Żeberka w naczyniu żaroodpornym

Przygotowanie

  1. Żeberka umyj i pokroj w paski. Wrzuć do naczynia dadaj przyprawy tyle ile uważasz, ja zrobiłam na ostro. Dodaj 2 łyżki oliwy miodu i wszystko razem wymieszaj. Wstaw to piekarnika na 200'c i piecz aż bedą miękkie (okolo1h). Po pół godz dodaj cebule pokrojona w pół plastry. Co jakiś czas przemieszaj.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń