Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1929
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1624
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2578
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1929
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1624
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2578
Składniki
Żeberka umyj i pokroj w paski. Wrzuć do naczynia dadaj przyprawy tyle ile uważasz, ja zrobiłam na ostro. Dodaj 2 łyżki oliwy miodu i wszystko razem wymieszaj. Wstaw to piekarnika na 200'c i piecz aż bedą miękkie (okolo1h). Po pół godz dodaj cebule pokrojona w pół plastry. Co jakiś czas przemieszaj. Smacznego :)