Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu,można przygotować dużo wcześniej przed podaniem,moje dzieci przepadają za tym daniem
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34130
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1322
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34130
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1322
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Składniki
Umyć mięso zapanierować w przyprawach ,odczekać ok. 2 godz. , usmażyć do uzyskania rumianego koloru podlać wodą i dodać cebule pokrojone drobno , po ok. 2 min.przelożyć do garnka i dusić ,aż zmiękną.
Na koniec zagęścić delikatnie mąką rozmieszaną uprzednio.
Najlepiej smakują z młodymi ziemniakami ; )