Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu,można przygotować dużo wcześniej przed podaniem,moje dzieci przepadają za tym daniem
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17725
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15484
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6518
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17725
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15484
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6518
Składniki
Umyć mięso zapanierować w przyprawach ,odczekać ok. 2 godz. , usmażyć do uzyskania rumianego koloru podlać wodą i dodać cebule pokrojone drobno , po ok. 2 min.przelożyć do garnka i dusić ,aż zmiękną.
Na koniec zagęścić delikatnie mąką rozmieszaną uprzednio.
Najlepiej smakują z młodymi ziemniakami ; )