Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu,można przygotować dużo wcześniej przed podaniem,moje dzieci przepadają za tym daniem
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2188
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 946
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23096
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2188
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 946
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23096
Składniki
Umyć mięso zapanierować w przyprawach ,odczekać ok. 2 godz. , usmażyć do uzyskania rumianego koloru podlać wodą i dodać cebule pokrojone drobno , po ok. 2 min.przelożyć do garnka i dusić ,aż zmiękną.
Na koniec zagęścić delikatnie mąką rozmieszaną uprzednio.
Najlepiej smakują z młodymi ziemniakami ; )