Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1448
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1615
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1448
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1615
Składniki
Czosnek siekamy i ucieramy z solą.
Cebulę obieramy i kroimy w półplasterki.
Żeberka nacieramy solą z czosnkiem, pieprzem i obtaczamy w mące.
Następnie obsmażamy na tłuszczu.
Gdy będą ze wszystkich stron zrumienione, przekładamy je na inny talerz, a na tłuszczu smażymy cebulę.
Gdy się zeszkli, dodajemy cebulę i inne przyprawy, podlewamy wodą i dusimy pod przykryciem przez 30 minut.
Pomidory po sparzeniu obieramy ze skórki i dzielimy na ćwiartki.
Dokładamy pod koniec duszenia do żeberek.
Doprawiamy sola i pieprzem.
Dusimy jeszcze 10 minut.
Smacznego:)