Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
TO POTRAWA DLA TYCH, KTORZY NIE LUBIA SZPINAKU:) warto sprobowac plackow w nowym wydaniu....
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10885
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6245
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13186
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4929
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10885
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6245
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13186
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4929
Składniki
ziemniaki oczywiscie obieramy i trzemy na tarce o "malych oczkach":)
dodajemy pozostale skladniki+czosnek drbno posiekany lub przepuszczony przez praske,mieszamy
smazymy na zloty kolor z obydwoch stron. Podajemy z sosem pomidorowym (z bazylia) na ostro lub z jogurtem naturalnym