Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ziemniaczane sznycelki z boczkiem"
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11553
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 69
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7944
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155070
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1105
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11553
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 69
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7944
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155070
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1105
Składniki
Ziemniaki przepuść przez praskę. Cebulkę posiekaj i podsmaż na oleju. Wymieszaj z ziemniakami. Dodaj roztrzepane jajko, mąkę, dopraw pieprzem. Znów wymieszaj, odstaw na 15 minut.
Wilgotnymi dłońmi uformuj niewielkie kotleciki, spłaszcz i panieruj w bułce. Smaż na mocno rozgrzanym oleju. Podawaj z plasterkami boczku podpieczonymi na suchej patelni.Źródło: Naj