Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
ziemniaki obrać, i wydrążyć środki małą łyżeczką, ryż ugotowac i wymieszać z mięsem mielonym doprawic do smaku. ziemniaki napchać farszem i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. śmietane i 1/2 szklanki wody wymieszać z zupą cebulową, zalać ziemniaki i włożyć do piekarnika 180 stopni na około 30 min od czasu do czasu polewając ziemniaczki sosem pod koniec można posypać je startym serem