Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7947
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1272
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13733
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7947
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1272
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13733
Składniki
ziemniaki obrać, i wydrążyć środki małą łyżeczką, ryż ugotowac i wymieszać z mięsem mielonym doprawic do smaku. ziemniaki napchać farszem i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. śmietane i 1/2 szklanki wody wymieszać z zupą cebulową, zalać ziemniaki i włożyć do piekarnika 180 stopni na około 30 min od czasu do czasu polewając ziemniaczki sosem pod koniec można posypać je startym serem