Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystanie ziemniaków z obiadu
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7638
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2773
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7638
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2773
Składniki
Rozgrzewamy na patelni ćwierć Kostki Margaryny do smażenia , kroimy 2 małe cebule w kosteczkę, Smażymy do uzyskania złocistego koloru(nie przypalać), po czym dodajemy ziemniaczki mogą one być Świeżo ugotowane lub pozostałe nie zjedzone po obiedzie, smażymy tak aby nie przypalić i nie wysuszyć Ziemniaków Nakładać na talerz polać 2 dużymi łyżkami śmietany(dowolną) przyprawić według własnych potrzeb ale najlepiej posolić i nic więcej Polecam Smacznego :):)