Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystanie ziemniaków z obiadu
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10190
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2820
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1923
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 740
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10190
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2820
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1923
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 740
Składniki
Rozgrzewamy na patelni ćwierć Kostki Margaryny do smażenia , kroimy 2 małe cebule w kosteczkę, Smażymy do uzyskania złocistego koloru(nie przypalać), po czym dodajemy ziemniaczki mogą one być Świeżo ugotowane lub pozostałe nie zjedzone po obiedzie, smażymy tak aby nie przypalić i nie wysuszyć Ziemniaków Nakładać na talerz polać 2 dużymi łyżkami śmietany(dowolną) przyprawić według własnych potrzeb ale najlepiej posolić i nic więcej Polecam Smacznego :):)