Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystanie ziemniaków z obiadu
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 92
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 830
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 908
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 92
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 830
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 908
Składniki
Rozgrzewamy na patelni ćwierć Kostki Margaryny do smażenia , kroimy 2 małe cebule w kosteczkę, Smażymy do uzyskania złocistego koloru(nie przypalać), po czym dodajemy ziemniaczki mogą one być Świeżo ugotowane lub pozostałe nie zjedzone po obiedzie, smażymy tak aby nie przypalić i nie wysuszyć Ziemniaków Nakładać na talerz polać 2 dużymi łyżkami śmietany(dowolną) przyprawić według własnych potrzeb ale najlepiej posolić i nic więcej Polecam Smacznego :):)