Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystanie ziemniaków z obiadu
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11266
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11814
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1654
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11266
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11814
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1654
Składniki
Rozgrzewamy na patelni ćwierć Kostki Margaryny do smażenia , kroimy 2 małe cebule w kosteczkę, Smażymy do uzyskania złocistego koloru(nie przypalać), po czym dodajemy ziemniaczki mogą one być Świeżo ugotowane lub pozostałe nie zjedzone po obiedzie, smażymy tak aby nie przypalić i nie wysuszyć Ziemniaków Nakładać na talerz polać 2 dużymi łyżkami śmietany(dowolną) przyprawić według własnych potrzeb ale najlepiej posolić i nic więcej Polecam Smacznego :):)