Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie i bardzo pożywne danie, dobrze skomponowało się z domowym sosem tatarskim, tudzież ketchupem. zapraszam na bloga
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1456
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1163
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1312
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 928
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1456
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1163
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1312
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 928
Składniki
Każdego ziemniaka oddzielnie zawinąć w folię aluminiową i piec przez 90 min. w temperaturze 205 stopni. Po tym czasie, ziemniaki wyjąć z piekarnika, z każdego odkroić z góry ok. 0,5-cm plaster, wykroić delikatnie miąższ, uważać, żeby nie uszkodzić skórki. Miąższ zemleć w maszynce na puree. Dodać pozostałe składniki, oprócz bułki tartej i dobrze wymieszać (najlepiej ręką). Ziemniaki nafaszerować masą, posypać bułka tarta. Zapiekać w takiej samej temperaturze na złoty kolor. Gotowe!