Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezbyt czasochłonne pyszne danie obiadowe.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 340
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4437
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3657
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31613
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 340
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4437
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3657
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31613
Składniki
Namoczyc bułkę,zetrzec cebulę i wyrobic mięso ze wszystkimi składnikami,doprawiając według swojego smaku.Formowac niezbyt duże kotleciki i zrumienic je na oliwie./ nie musza byc dopieczone./
Obrane ziemniaki pokroic w cwiartki,posolic posypac oregano i wymieszac z tłuszczem ze smażenia kotletów.Cytrynę dobrze wyszorowac wycisnąc z niej sok i polac nim ziemniaki i kotlety.Pozostałą skórkę z cytryn też dodac do ziemniaków.Wyłożyc wszystko na blaszkę i piec w temp ok 200st.do miękkości ziemniaków.
Podawac z surówką lub innymi warzywami.