Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1075
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2999
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1075
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2999
Składniki
Wołowinę rozbić na cienkie plastry Doprawić solą, pieprzem, oregano posmarować musztardą ogórki pokroić w cienkie plastry i zawinąć w filetach wołowych obsmażyć przełożyć do garnka zalać bulionem dorzucić wcześniej namoczone i odsączone grzybki (kilka sztuk) dusić do miękkości na wolnym ogniu Smacznego