Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 26691
Jeśli sądziliście, że znacie już wszystkie sposoby na podanie białej kiełbasy...
Odsłon: 183
Tajemnicą soczystej łopatki jest warstwa tłuszczyku z zewnątrz. Można tak prz...
Odsłon: 36
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 26691
Jeśli sądziliście, że znacie już wszystkie sposoby na podanie białej kiełbasy...
Odsłon: 183
Tajemnicą soczystej łopatki jest warstwa tłuszczyku z zewnątrz. Można tak prz...
Odsłon: 36
Składniki
Wołowinę rozbić na cienkie plastry Doprawić solą, pieprzem, oregano posmarować musztardą ogórki pokroić w cienkie plastry i zawinąć w filetach wołowych obsmażyć przełożyć do garnka zalać bulionem dorzucić wcześniej namoczone i odsączone grzybki (kilka sztuk) dusić do miękkości na wolnym ogniu Smacznego