Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Babeczki z mango"
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1246
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 257
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2253
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4342
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1246
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 257
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2253
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4342
Składniki
Mąkę, budyń, proszek i sodę przesiej. Masło i 7 dag czekolady stop w kąpieli wodnej. Ostudź. Jedno mango zmiksuj z maślanką i cukrem. Dodaj masę czekoladową, wsyp suche , połącz.
Białka ubij z solą, dodając cukier puder i żółtka. Dodaj do ciasta, delikatnie wymieszaj. Drugie mango i resztę czekolady drobno pokrój, dodaj do ciasta. Napełnij foremki do 3/4 wysokości. Piecz ok. 20 min w 175°C.
Czas przygotowania 45 min, ilość porcji 8, cena za porcję 1,50 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie