Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Babeczki z mango"
Dość szybki sposób na ciekawy,słodki deser... ( nie miałam czasu na wypieki,w...
Odsłon: 51224
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 39
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 208
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, d...
Odsłon: 92
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 39
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 208
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, d...
Odsłon: 92
Składniki
Mąkę, budyń, proszek i sodę przesiej. Masło i 7 dag czekolady stop w kąpieli wodnej. Ostudź. Jedno mango zmiksuj z maślanką i cukrem. Dodaj masę czekoladową, wsyp suche , połącz.
Białka ubij z solą, dodając cukier puder i żółtka. Dodaj do ciasta, delikatnie wymieszaj. Drugie mango i resztę czekolady drobno pokrój, dodaj do ciasta. Napełnij foremki do 3/4 wysokości. Piecz ok. 20 min w 175°C.
Czas przygotowania 45 min, ilość porcji 8, cena za porcję 1,50 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie
Przepisy Desery
Desery
Zebra
Desery
Ciasto maślankowe z rabarbarem
Desery
CIASTO DROŻDŻOWE " PAWIE OCZKA "
Desery
Ciasto drożdżowe z rabarbarem
Zebra
Dwukolorowe proste, tanie i bardzo smaczne ciasto zebra posmakuje każdemu. P...
Odsłon: 7
Ciasto maślankowe z rabarbarem
Masz ochotę na coś słodkiego? Trudno o bardziej wiosenny deser niż ciasto maś...
Odsłon: 785