Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Babeczki z mango"
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1208
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 319
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 258
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1208
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 319
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 258
Składniki
Mąkę, budyń, proszek i sodę przesiej. Masło i 7 dag czekolady stop w kąpieli wodnej. Ostudź. Jedno mango zmiksuj z maślanką i cukrem. Dodaj masę czekoladową, wsyp suche , połącz.
Białka ubij z solą, dodając cukier puder i żółtka. Dodaj do ciasta, delikatnie wymieszaj. Drugie mango i resztę czekolady drobno pokrój, dodaj do ciasta. Napełnij foremki do 3/4 wysokości. Piecz ok. 20 min w 175°C.
Czas przygotowania 45 min, ilość porcji 8, cena za porcję 1,50 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie