Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w wykonaniu i bardzo smaczna :)
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2192
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 257
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2192
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 257
Składniki
Jajka zmiksować z cukrami, stopniowo dosypywać przesiane mąki z proszkiem do pieczenia i dalej ubijamy.
Margarynę roztapiamy na małym ogniu, gdy się zagotuje gorąca powoli wlewamy do ciasta (tak tak gorącą ! ), cały czas ubijając.
Odlewamy 1/4 ciasta i mieszamy z kakao. Jasne ciasto wlewamy do formy. Następnie na to jasne wylewamy ciemne ciasto.
Pieczemy w temp. 180 stopni, około 35-40 minut.