Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Biszkopty bezglutenowe"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1506
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1250
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1352
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1086
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1506
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1250
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1352
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1086
Składniki
Ubij jajka z cukrem, dodaj mąkę, olej. Wymieszaj. Masę wylej do tortownicy wyłożonej papierem. Piecz 30 minut w temp. 180°C.
Z ciasta wytnij koła. Nasącz je ponczem z herbaty, cukru i aromatu. Śmietanę ubij, dodaj ser, cukier, likier. Ciastka ozdób śmietaną, wiórkami i owocami.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień