Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2230
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18008
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2009
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2230
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18008
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2009
Składniki
Śmietankę podgrzać razem z cukrem i masłem (do rozpuszczenia). Dodać wiórki kokosowe i dokładnie wymieszać. Wystudzić. Formować kulki i układać na folii aluminiowej. Schłodzić (ja chłodziłam całą noc). Czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej. Kuleczki wkładać do czekolady i dokładnie pokryć. Wyciągnąć za pomocą dwóch widelców. Pozostawić do zastygnięcia czekolady.