Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2617
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2617
Składniki
Śmietankę podgrzać razem z cukrem i masłem (do rozpuszczenia). Dodać wiórki kokosowe i dokładnie wymieszać. Wystudzić. Formować kulki i układać na folii aluminiowej. Schłodzić (ja chłodziłam całą noc). Czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej. Kuleczki wkładać do czekolady i dokładnie pokryć. Wyciągnąć za pomocą dwóch widelców. Pozostawić do zastygnięcia czekolady.