Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karp opiekany to zdecydowanie prostsza, mniej wymagająca świąteczna potrawa....
Odsłon: 2933
Pyszna postna kapusta z pieczarkami, idealna na wigilijny wieczór.
Odsłon: 275
Jeden z najlepszych serników
Odsłon: 466
Co zrobić, aby świąteczny makowiec nie był suchy? Dodać do niego… jabłka! Ich...
Odsłon: 752
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 689
Karp opiekany to zdecydowanie prostsza, mniej wymagająca świąteczna potrawa....
Odsłon: 2933
Pyszna postna kapusta z pieczarkami, idealna na wigilijny wieczór.
Odsłon: 275
Jeden z najlepszych serników
Odsłon: 466
Co zrobić, aby świąteczny makowiec nie był suchy? Dodać do niego… jabłka! Ich...
Odsłon: 752
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 689
Składniki
Śmietankę podgrzać razem z cukrem i masłem (do rozpuszczenia). Dodać wiórki kokosowe i dokładnie wymieszać. Wystudzić. Formować kulki i układać na folii aluminiowej. Schłodzić (ja chłodziłam całą noc). Czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej. Kuleczki wkładać do czekolady i dokładnie pokryć. Wyciągnąć za pomocą dwóch widelców. Pozostawić do zastygnięcia czekolady.