Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo czekoladowe ciasto z dodatkiem buraka,ktory sprawia,ze jest bardzo wilgotne.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1720
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15115
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3425
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8907
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1720
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15115
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3425
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8907
Składniki
Bialka oddzielamy od zoltek i ubijamy na sztywna piane,dodajemy cukier,zoltka,make przesiana z kakao,orzechy zmielone,czekolade drobno pokrojona,nastepnie olej,buraczki zmiksowane i na koncu sode z proszkiem do pieczenia.Tak otrzymana mase wylewamy do foremki keksowki i pieczemy 40' w 180°