Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ciasto jogurtowe"
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414077
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2234
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414077
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2234
Składniki
Pokruszone herbatniki wymieszaj z masłem. Masą wyłóż formę, schłodź.
Białka ubij z solą i cukrami. Żółtka zmiksuj z budyniami, proszkiem, olejem, jogurtem. Wymieszaj z białkami.
Przygotowaną masę wylej na herbatniki. Piecz 60 min w temp. 170°C. Pozostaw w piekarniku, aż ostygnie. Udekoruj cukrem pudrem i owocami.
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic.</strong>Źródło: Bella Relaks