Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto z kardamonem"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ubij jajka z cukrami. Wlej olej. Wsyp mąkę z proszkiem, sodą i przyprawami. Wsyp zmiażdżone nasionka kardamonu oraz startą marchew. Wymieszaj. Piecz ciasto 60 minut w temp. 170°C
Lukier: ubij białko z cukrem i zapachem. Udekoruj ciasto. Posyp skórką z pomarańczy.
Porcje: 15, : 85 min, Cena: 1,10 zł, Kalorie: 240Źródło: Bella Relaks