Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pewnego poranka wymyśliłam sobie te babeczki na śniadanie pycha strzał w 10 polecam :-)♡♡♡♡♡
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Jajko ze słodzidłem miksuje na gładką pianę dodaje mąkę owsianą,proszek do pieczenia miksuję następnie dodaje olej kokosowy i mąkę kokosową nadal miksujemy aby ciasto było jednolite na sam koniec wrzucamy rodzynki dokładnie mieszamy.Nagrzewamy piekarnik i ustawiamy na 180 stopni przygotowane papilotki wypełniamy ciastem kruszymy czekoladę i posypujemy wierzch babeczki pieczemy z 30 min Smacznego:-)♡♡♡♡