Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Galaretki - smakują jak pyszne cukierki"
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414077
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2234
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414077
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2234
Składniki
Oczyszczone truskawki zmiksuj z sokiem z cytryny i zagotuj z cukrem. Żelatynę rozpuść we wrząt ku, wlej do truskawek. Wymieszaj, ostudź masę. Formę (18 na 19 cm) wyłóż folią spożywczą, wlej masę. Gdy zastygnie, pokrój na kawałki. Obtocz w cukrze.
Sylwia Wójcik z Wielkiej Wsi</strong>Źródło: Takie jest życie