Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione ciasto z dzieciństwa. W wersji oryginalnej wymaga pieczenia, ale dziś wersja dla tych, kto woli prostsze rozwiązania. Sezonowe owoce ukryte w chatce to pyszny, niebanalny i dziecinnie prosty przepis.
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 144
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3762
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 170
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 144
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3762
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 170
Składniki
1. Przygotowujemy wiśnie: Jeśli mamy zamrożone, to rozmrażamy, przecinamy na poł. 2. Przygotowujemy krem: ubijamy składniki kilka minut aż się połączą. 3. Smarujemy kremem podstawę 4. Wypełniamy rurki wiśniami, (idealnie nadaje się do tego pałeczka do sushi), układamy rzędem na kremie w ilości 5 sztuk. Smarujemy kremem i układamy kolejną warstwę. 5. Kiedy powstała "chatka" smarujemy ją kremem ze wszystkich stron.
Ozdabiamy według uznania - np. tartą czekoladą. Idealnie pasuje do wiśni :)